Maak kennis met

Simon Buyse

Akuut

Simon is geboren in 1995. Na 2 jaar biologie gestudeerd te hebben aan de KULeuven is hij overgeschakeld naar agro- en biotechnieken aan de Thomas More hogeschool in Geel. Hier studeerde hij in januari 2020 af met de specialisatie dierenarts-assistent. Hij werkt sinds februari 2020 bij Akuut, en houdt zich voornamelijk bezig met de gehospitaliseerde patiënten en spoedgevallen.

In zijn vrije tijd liggen zijn interesses voornamelijk bij gedrag en welzijn van dieren. Samen met zijn verloofde Kathleen geniet hij graag van de zon en de natuur.

"Onze huisdieren maken een hecht deel uit van het gezin. Het doet mij enorm veel plezier om hulp en steun te kunnen bieden wanneer zij dit nodig hebben. Er kunnen zijn voor dieren en eigenaars die het moeilijk hebben maakt onze job mooi.
Het is fijn om te werken in een team waar je altijd van elkaar kan blijven bijleren. Iedereen heeft zijn eigen interesses en deelt deze graag met de rest van de groep. Ik hoor bijvoorbeeld graag de uitleg van de dierenartsen tijdens een echografie of bij het analyseren van bloedresultaten, je leert telkens iets nieuw."